Keukenzaak in Schagen

Keukenspeciaalzaak Keukenrijk B.V.kan haar klanten in Schagen in een eigen ontwerpstudio een keuken op ware grootte presenteren, waardoor de indeling duidelijk wordt. Door dit unieke concept ziet u hoe uiteindelijk de echte keuken eruit komt te zien en kunt u zich een indruk vormen van de plaats van de diverse componenten. Alle keukens worden ontworpen volgens het maatwerkprincipe voor een unieke keuken in Schagen en omstreken. 

Als voorbeeld hebben wij een aantal keukens geplaatst in onze showroom in allerlei uitvoeringen, zo treft u er klassieke keukens aan maar ook moderne. Daarbij hebben wij in ons assortiment strakke, greeploze keukens. In onze communicatie zijn wij transparant, u heeft te maken met maar één aanspreekpunt tijdens de uitvoering van een project. Hierdoor kunnen wij snel en doeltreffend werken en aangezien wij de meeste werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren kunnen wij u ook een gunstige prijs bieden. 

Keukens in Schagen: makkelijk, goed en betrouwbaar

Service en kwaliteit zijn onze speerpunten. Iedere klant krijgt onverdeelde aandacht, wij luisteren goed naar uw wensen en stemmen daar een vrijblijvende offerte op af. Keukenwinkel Keukenrijk B.V. Uniek door ontwerpstudio, neemt nog de tijd voor haar cliënten, waardoor u altijd verzekerd bent van een prima eindresultaat, geheel volgens uw wensen. Door onze flexibiliteit kunnen wij volledig maatwerk leveren in Schagen en omstreken, en ook bij afwijkende wensen kunnen wij deze vaak realiseren. Wij beschikken over een ruime ervaring en een uitstekende vakkennis waardoor vrijwel alles bespreekbaar is. 

Uw keuken in Schagen: van showroom tot thuis

De door ons ontworpen en gebouwde keukens worden geplaatst middels een vakkundige keukenmontage door onze vakbekwame medewerkers, de keukens zijn afgemonteerd met de gewenste apparatuur, welke volledig in de keuken wordt geïntegreerd, u kunt daarbij denken aan de koelkast, de oven, de vaatwasser, de afzuigkap en de kookplaat. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van A-merken om een goede duurzaamheid van uw droomkeuken te bereiken.  

Sterk in veelzijdigheid en kwaliteit

Uw keuken in de omgeving van Schagen is bij ons in goede handen, ons team van gemotiveerde vakmensen zijn goed geschoold en zorgen ervoor op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor u als klant verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Na de plaatsing van uw keuken kunnen wij ook alle randwerkzaamheden (laten) verrichten. De keuken kan betegeld worden, wij verzorgen de elektriciteit en leggen of verleggen de leidingen, voeren het schilderwerk uit en eventueel het stucwerk.

Ook renovaties van keukens kan keukenwinkel Keukenrijk B.V. Uniek door ontwerpstudio voor u in Schagen verzorgen. Wij kunnen de bestaande keuken aanzienlijk verfraaien door bijvoorbeeld het aanbrengen van nieuwe deurfronten of een nieuw aanrechtblad. Als u meer ruimte wenst dan kunnen wij allerlei uitbouwen voor u realiseren, ook kunnen wij bestaande apparatuur vervangen door nieuwe, welke naadloos geplaatst wordt in uw bestaande keuken. Uw keuken krijgt hierdoor een eigentijdse uitstraling. Wij ontvangen u graag in onze showroom onder het genot van een kopje koffie en adviseren u graag over alle mogelijkheden om uw droomkeuken in Schagen en omgeving te realiseren.

neem vrijblijvend contact met ons op