Voor u ja zegt, rondlopen in uw toekomstige keuken?

in onze showroom en keukenontwerpstudio bootsen wij uw keukenruimte op ware grootte na!

3D keukenontwerp bij Keukenrijk: ervaar uw toekomstige keuken op ware grootte

Een keukenontwerp is de basis voor het creëren van een keuken die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Hoewel een getekende plattegrond u een idee geeft van hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien, kan niets tippen aan de ervaring van het daadwerkelijk rondlopen in een op maat gemaakt 3D keukenontwerp.

Hier komt de ontwerpstudio van Keukenrijk om de hoek kijken: in onze showroom bootsen wij uw keuken op ware grootte na!

1 op 1 ontwerpervaring

Heeft u al een beeld van de look and feel van uw droomkeuken? Of u nu neigt naar een landelijke keuken of de voorkeur geeft aan een moderne stijl: Keukenrijk heeft de keuken die u zoekt. Naast de keukenstijl is een doordacht keukenontwerp onmisbaar. 

Een keukenontwerp optimaliseert niet alleen de ruimte, maar ook de functionaliteit van de keuken. Door de keuken in verschillende werkzones in te delen, zoals koken, spoelen en opbergen, wordt rekening gehouden met de logische stroom van activiteiten.

Zodra we een eerste schets van uw nieuwe keuken hebben gemaakt, starten we direct met de 1 op 1 ontwerpervaring. In onze ontwerpstudio laten we u de precieze opstelling van uw keuken zien, zodat u de loop- en bewegingsroutes in de praktijk kunt ervaren. Op basis hiervan werken we de details uit.

Onze ontwerpstudio beantwoordt uw vragen over de meest logische plek van de gekozen apparatuur ten opzichte van de keukeninrichting.

Maatwerk voor uw levensstijl

Bij het maken van het keukenontwerp houden onze keukenexperts rekening met uw behoeftes en wensen als gebruiker. Is de keuken voornamelijk bedoeld als praktische werkruimte of gebruikt u deze graag als plek om samen te komen met familie?

Deze aspecten hebben invloed op de samenstelling van de keuken. Daarom nemen we alle tijd om te bespreken hoe de keuken op dagelijkse basis gebruikt gaat worden. Op die manier zorgen we ervoor dat het keukenontwerp naadloos op uw levensstijl aansluit.

3D keukenontwerp 

Naast ons unieke concept van de ontwerpstudio maken we gebruik van geavanceerde software om u een 3D keukenontwerp te presenteren.

Ons 3D keukenontwerp geeft u een realistisch voorproefje van hoe uw keuken eruit komt te zien, waardoor u met zekerheid een beslissing kunt nemen over uw keukenontwerp.

Keuken ontwerpen? Ontdek de mogelijkheden bij Keukenrijk! 

Bij Keukenrijk maken we een gedetailleerd ontwerp van uw nieuwe keuken, volledig afgestemd op uw wensen en de beschikbare ruimte.

Maar hier stopt het niet: in onze showroom bootsen wij uw keuken op ware grootte na en maken wij uw toekomstige keuken nog visueler door middel van een 3D keukenontwerp. Keukenrijk maakt uw keukendromen werkelijkheid.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor een showroombezoek

Wij nemen de tijd voor een ontwerp op maat