Voor u ja zegt, rondlopen in uw eigen toekomstige keuken

in onze showroom en keukenontwerp studio bootsen wij uw keukenruimte op ware grootte na!

Uniek 1 op 1 ontwerpstudio voor uw keuken!

Een keukenontwerp is een belangrijk onderdeel bij het creëeren van een functionele en aantrekkelijke keukenruimte. Het ontwerpen van een keuken vereist zorgvuldige planning en aandacht voor detail. Een getekende plattegrond geeft u een indruk over hoe uw nieuwe keuken er straks uit zou kunnen gaan zien. Toch gaat er niets boven het daadwerkelijk rondlopen en bewegen in de keuken die voor u ontworpen is.

Keukenrijk biedt u deze mogelijkheid: in onze showroom bootsen wij uw keukenruimte op ware grootte na! Zo krijgt u een goed beeld van van de opstelling en ervaart u de loop- en beweegroutines.

Bij het maken van een keukenontwerp houden wij rekening met de behoeften en wensen van u, de gebruiker. Het is essentieel om te bepalen hoe de keuken dagelijks zal worden gebruikt, of het nu gaat om koken of een plek om samen te komen met familie en vrienden.

Een goed keukenontwerp maakt gebruik van de beschikbare ruimte op een efficiënte manier. Het creëren van werkzones, zoals koken, spoelen en opbergen, helpt bij het organiseren van de keukenactiviteit en maakt het werken in de keuken makkelijker en leuker.

Onze keukenontwerp-studio beantwoord de vragen over de handigste plaats van de gekozen apparatuur ten opzichte van de keukeninrichting.

Naast dit unieke concept, gebruiken wij geavanceerde software om uw keuken in een 3D animatie te kunnen presenteren.

Wilt u een afspraak maken voor een showroombezoek

Wij nemen de tijd voor een ontwerp op maat