Wij monteren uw nieuwe keuken vakkundig

Bij Keukenrijk gaat kwaliteit verder dan het leveren van uw keuken; de montage is een wezenlijk onderdeel van het totaalpakket. Alle keukens worden door of onder leiding van Eric-Jaap van der Laan gemonteerd. Wij meten altijd zelf bij u thuis in (ook als u zelf monteert). Eventueel kunnen wij ook de volgende werkzaamheden (laten) verzorgen:

  • Electra- en installatiewerk
  • Stucwerk
  • Tegelzetten
  • Afwerking en schilderwerkzaamheden

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor uw keukenmontage? Zoek niet verder, wij zijn de experts die u nodig heeft.

Met jarenlange ervaring in de keukenindustrie, kunnen wij u verzekeren van een perfecte installatie van uw nieuwe keuken. Ons team van ervaren monteurs zorgt voor een vlekkeloze en efficiënte montage, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld.

Wij begrijpen dat uw keuken een belangrijk onderdeel van uw huis is, en daarom streven wij ernaar om aan al uw wensen en eisen te voldoen. Of het nu gaat om een moderne designkeuken of een klassieke landelijke keuken, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Onze monteurs werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de keuken volledig naar uw smaak wordt gemonteerd. Van het plaatsen van de kasten en het aanleggen van de leidingen tot het installeren van de apparatuur en het afwerken van de details, wij zorgen voor een professioneel resultaat waar u jarenlang van kunt genieten.