Keukens Alkmaar

Keukenspeciaalzaak Keukenrijk biedt haar klanten in de regio Alkmaar een uniek concept. Wij beschikken over een eigen ontwerpstudio, waar wij uw keuken op ware grootte direct visueel maken. U ervaart zo direct de positie van de onderdelen van de keuken. Er is altijd sprake van maatwerk voor uw keuken in Alkmaar en omstreken. In onze keukenshowroom vindt u een groot aantal voorbeelden van de mogelijkheden voor een keuken naar uw wens. Deze variëren van klassiek tot modern en ook hebben wij fraaie greeploze keukens in ons assortiment.

Aangezien wij vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren is er altijd sprake van korte lijnen, u heeft slechts één aanspreekpunt, wat garant staat voor een transparante communicatie. Keukenbedrijf Keukenrijk B.V. Uniek door ontwerpstudio, kan haar klanten in Alkmaar en omgeving hierdoor ook een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden, aangezien wij bijna niets hoeven uit te besteden. Serviceverlening staat bij ons hoog in het vaandel, persoonlijke aandacht voor uw wensen is onze grote kracht. Wij nemen graag de tijd voor u, om uw droomkeuken te realiseren.

Keukenmontage Alkmaar

Keukenwinkel Keukenrijk B.V. Uniek door ontwerpstudio, biedt u alle flexibiliteit, heeft u speciale wensen dan hebben wij de vakkennis en de ervaring om deze voor u te realiseren. Onze keukens worden volledig afgemonteerd met alle benodigde apparatuur, de koelkast, de oven, de vaatwasser, de afzuigkap en de kookplaat worden allemaal naadloos ingebouwd. Onze keukenmontage is van hoogstaande kwaliteit, doordat wij gebruik maken van de beste materialen en de modernste gereedschappen.

Ons team van enthousiaste medewerkers beschikt over een gedegen vakkennis, die wij voortdurend op peil houden om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen, om u als klant het optimale eindresultaat te kunnen leveren. Na de montage van uw keuken in Alkmaar kunnen wij alle bijkomende werkzaamheden deskundig voor u uitvoeren. Dit doen wij in eigen beheer of door middel van een hechte samenwerking met een select aantal professionele partners. U kunt hierbij denken aan de betegeling van de keuken, het aanleggen van de elektriciteit en de benodigde leidingen, de afwerking en het schilderen en indien gewenst het stucwerk. Hierbij houdt u altijd één aanspreekpunt wat zorgt voor een snelle afronding van een project, omdat u niet te maken heeft met allerlei verschillende contactpersonen.

Keukenrenovatie Alkmaar

Keukenbedrijf Keukenrijk B.V. Uniek door ontwerpstudio, verzorgt ook in Alkmaar de vakkundige renovatie van bestaande keukens. De plaatsing van nieuwe deurfronten kan al een wereld van verschil betekenen, waardoor uw keuken een geheel nieuw aanzicht krijgt. Ook kunnen wij met een keukenrenovatie uw keuken uitbreiden en apparatuur vervangen door eigentijdse en kwalitatief hoogstaande alternatieven, waardoor uw keuken in Alkmaar weer een frisse en moderne uitstraling krijgt.

Brengt u voor alle mogelijkheden een bezoek aan onze showroom, zodat wij u kunnen adviseren over alle mogelijkheden, rekening houdend met uw wensen en behoeften en het beschikbare budget. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit om uw droomkeuken te ontwerpen en te plaatsen.

neem geheel vrijblijvend contact met ons op